0

zaaltraining

Liesbeth de Ronde 4 week geleden 0

0
Beantwoord

Engels

Ivo Caminada 4 jaar geleden in Gebruikersprofiel • bijgewerkt door THF Support (Support Team Leader) 2 jaar geleden 2

Hoe kan ik als gebruiker de teksten in het Engels krijgen?
Via profiel lukt dat niet en ook niet voordat ik inlog op de English button.

Groet Ivo Caminada

Gebruikersprofiel
0
Beantwoord

How can I make someone an administrator?

Marc van Biert 4 jaar geleden in Beheerder • bijgewerkt door THF Support (Support Team Leader) 2 jaar geleden 1
Gebruikersprofiel
Antwoord
Hi Marc,

You
can create a new administrator using the user button. Here you can create a new user. At the top right you'll find the button which you can make someone an administrator.

If you have more questions than I know.

Sincerely,
The Hockey Factory
0
Voltooid

Ik wil mijn oefenigen hebben in Nederlands.....en niet in english?

Patrick Hermans 3 jaar geleden in Gebruikersprofiel • bijgewerkt door THF Support (Support Team Leader) 2 jaar geleden 1
Gebruikersprofiel
Antwoord
Beste Patrick,

Om de oefeningen in het Nederlands te krijgen moet je in je profiel de taal aanpassen. Rechts boven vind je onder je naam de optie om naar je profiel te gaan. Hier kun je de taal aanpassen naar Nederlands.

Met vriendelijke groet,
The Hockey Factory
0

zaaltraining

Liesbeth de Ronde 4 week geleden 0
0
Voltooid

Ik wil mijn oefenigen hebben in Nederlands.....en niet in english?

Patrick Hermans 3 jaar geleden in Gebruikersprofiel • bijgewerkt door THF Support (Support Team Leader) 2 jaar geleden 1
0
Beantwoord

How can I make someone an administrator?

Marc van Biert 4 jaar geleden in Beheerder • bijgewerkt door THF Support (Support Team Leader) 2 jaar geleden 1
0
Beantwoord

Engels

Ivo Caminada 4 jaar geleden in Gebruikersprofiel • bijgewerkt door THF Support (Support Team Leader) 2 jaar geleden 2