0

zaaltraining

Liesbeth de Ronde hace 4 semanas 0

0
Respuestas

Engels

Ivo Caminada hace 4 años en Gebruikersprofiel • actualizado por THF Support (Support Team Leader) hace 2 años 2

Hoe kan ik als gebruiker de teksten in het Engels krijgen?
Via profiel lukt dat niet en ook niet voordat ik inlog op de English button.

Groet Ivo Caminada

Gebruikersprofiel
0
Respuestas

How can I make someone an administrator?

Marc van Biert hace 4 años en Beheerder • actualizado por THF Support (Support Team Leader) hace 2 años 1
Gebruikersprofiel
Respuesta
Hi Marc,

You
can create a new administrator using the user button. Here you can create a new user. At the top right you'll find the button which you can make someone an administrator.

If you have more questions than I know.

Sincerely,
The Hockey Factory
0
COMPLETADO

Ik wil mijn oefenigen hebben in Nederlands.....en niet in english?

Patrick Hermans hace 3 años en Gebruikersprofiel • actualizado por THF Support (Support Team Leader) hace 2 años 1
Gebruikersprofiel
Respuesta
Beste Patrick,

Om de oefeningen in het Nederlands te krijgen moet je in je profiel de taal aanpassen. Rechts boven vind je onder je naam de optie om naar je profiel te gaan. Hier kun je de taal aanpassen naar Nederlands.

Met vriendelijke groet,
The Hockey Factory
0

zaaltraining

Liesbeth de Ronde hace 4 semanas 0
0
COMPLETADO

Ik wil mijn oefenigen hebben in Nederlands.....en niet in english?

Patrick Hermans hace 3 años en Gebruikersprofiel • actualizado por THF Support (Support Team Leader) hace 2 años 1
0
Respuestas

How can I make someone an administrator?

Marc van Biert hace 4 años en Beheerder • actualizado por THF Support (Support Team Leader) hace 2 años 1
0
Respuestas

Engels

Ivo Caminada hace 4 años en Gebruikersprofiel • actualizado por THF Support (Support Team Leader) hace 2 años 2