0

zaaltraining

Liesbeth de Ronde vor 4 Wochen 0

0
Beantwortet

Engels

Ivo Caminada vor 4 Jahren in Gebruikersprofiel • aktualisiert von THF Support (Support Team Leader) vor 2 Jahren 2

Hoe kan ik als gebruiker de teksten in het Engels krijgen?
Via profiel lukt dat niet en ook niet voordat ik inlog op de English button.

Groet Ivo Caminada

Userprofile
0
Beantwortet

How can I make someone an administrator?

Marc van Biert vor 4 Jahren in Beheerder • aktualisiert von THF Support (Support Team Leader) vor 2 Jahren 1
Userprofile
Antwort
Hi Marc,

You
can create a new administrator using the user button. Here you can create a new user. At the top right you'll find the button which you can make someone an administrator.

If you have more questions than I know.

Sincerely,
The Hockey Factory
0
Fertiggestellt

Ik wil mijn oefenigen hebben in Nederlands.....en niet in english?

Patrick Hermans vor 3 Jahren in Gebruikersprofiel • aktualisiert von THF Support (Support Team Leader) vor 2 Jahren 1
Userprofile
Antwort
Beste Patrick,

Om de oefeningen in het Nederlands te krijgen moet je in je profiel de taal aanpassen. Rechts boven vind je onder je naam de optie om naar je profiel te gaan. Hier kun je de taal aanpassen naar Nederlands.

Met vriendelijke groet,
The Hockey Factory
0

zaaltraining

Liesbeth de Ronde vor 4 Wochen 0
0
Fertiggestellt

Ik wil mijn oefenigen hebben in Nederlands.....en niet in english?

Patrick Hermans vor 3 Jahren in Gebruikersprofiel • aktualisiert von THF Support (Support Team Leader) vor 2 Jahren 1
0
Beantwortet

How can I make someone an administrator?

Marc van Biert vor 4 Jahren in Beheerder • aktualisiert von THF Support (Support Team Leader) vor 2 Jahren 1
0
Beantwortet

Engels

Ivo Caminada vor 4 Jahren in Gebruikersprofiel • aktualisiert von THF Support (Support Team Leader) vor 2 Jahren 2