Trainingen toevoegen

Training toevoegen

Om een training samen te stellen dien je op de button Training toevoegen te klikken. Hierdoor kom je in het scherm waar je een nieuwe training kunt maken.

Image 56

1. Geef aan of je nieuwe training bedoeld is voor je privé database of je club. Bij club bestaat de optie om ze te delen met andere trainers. Image 57
  2. Vul in de blauwe balk de titel van de training in.
  3. Beschrijf het doel van de training
  4. Bij opmerkingen kunt u nog aanvullende informatie geven met betrekking tot de training.
  5. Zorg dat je training terug te vinden is in het filtersysteem, klik op het desbetreffende onderwerp, leeftijd(en) en voor welke nivo's je training geschikt is.
  6. Er is een optie om video’s van technische vaardigheden toe te voegen aan je training.
  7. Elke training bestaat uit oefeningen. Om oefeningen toe te voegen die je op de button oefening toevoegen te klikken of oefening te selecteren.
  8. Oefening toevoegen betekent een nieuwe oefening tekenen en beschrijven.
  9. Oefening selecteren betekent uit de bestaande database oefeningen selecteren.
  10. Heb je je oefeningen geselecteerd of gemaakt dan zie je deze oefeningen verschijnen in je training. De volgorde van de oefeningen is nog te veranderen door de oefening naar een andere positie te slepen.
  11. Training opslaan. De training is opgeslagen en kun je afdrukken via de print button rechts bovenin. Hier kun je de training ook bewerken.
  12. Je training is nu te vinden in de database via het filtersysteem.
  13. Image 59
Training Exercises

Is this article helpful for you?