Wachtwoord

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Mocht je niet kunnen inloggen omdat je wachtwoord het niet doet of dat je je wachtwoord kwijt bent dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Image 39

Na je mislukte poging om in te loggen kom je in het onderstaande scherm. Hier kun je op de link klikken "wachtwoord vergeten".

Image 40

Door je emailadres in te vullen en op de button te klikken ontvang je een nieuw wachtwoord per mail. (Let op; de mail kan in je spambox belanden)

Image 41