Beheerder

Wat is de rol van de beheerder?

Als beheerder van uw club kunt u gebruikers aanmaken en verwijderen. Daarnaast is het mogelijk om gebruikers in te delen in groepen. Als u ingelogd bent dan kunt u alle gebruikers vinden onder de button "gebruikers" Tevens ziet u hier een button "Groepen". Klik op de button om in het overzicht te komen.

Image 42

Als beheerder kunt u nieuwe gebruikers toevoegen aan uw account. Klik op de button "Toevoegen" en vul het formulier in.

Image 43

Gebruikersprofiel Beheerder

Este artículo fué útil para 2 personas. ¿Le resulta útil este artículo?

Een gebruiker geeft aan niet meer in Hockey factory te kunnen komen. Ik zie de gebruiker in de verwijderde gebruiker staan (met verkeerde naam - goede e-mail adres). Ik kan de gebruiker niet opnieuw toevoegen want de naam is al bekend. Ik kan de naam er niet uitgooien en de gebruiker helemaal opnieuw toevoegen.

De gebruiker kan er momenteel dus helemaal niet meer inkomen, wat erg vervelend is, graag advies wat nu te doen.

Met vr. gr.

Bibian Scheepstra (beheerder van HSD club)

Hallo Bibian,

Zou je ons kunnen aangeven om welke gebruiker het gaat. Dan kunnen wij de gebruiker weer activeren.