Oefeningen toevoegen

Hoe maak ik een oefening?

Image 60

1. ga op de homepage naar oefening toevoegen (linkerkolom)
  2. klik in het geopende scherm op tekening toevoegenImage 61
  3. selecteer nu een veld: heel veld, half veld, 23-metergebiedof zaalveld
  4. sleep de iconen in het veld om de tekening te maken
  5. gebruik het prullenbakje om iconen te verwijderen; klik regelmatig op Opslaan om de wijzigingen te bewaren
  6. als je klaar bent, klik je op sluiten; de tekening is opgeslagen en gesloten
  7. vul de titel van de oefening in het lichtblauwe vlak bovenaan in
  8. voer de tekst in de verschillende invoervakken in: doel (van de oefening), organisatie, oefening, instructies, printversie; de tekst van de printversie is vaak een samenvatting en moet in een apart vak worden ingevoerd; dit kan uiteraard ook via copy-paste
  9. klik rechtsboven op Privé om de tekening alleen voor jezelf zichtbaar te houden of klik op Club om de oefening met de trainers uit jouw club te delen
  10. nu moet er alleen nog gefilterd worden, om de oefening dadelijk weer gemakkelijk terug te vinden; er wordt gefilterd op Onderwerp, Leeftijden Nivo; klik op de onderwerpen etc. die voor die oefening van toepassing zijn; dat kunnen er meer dan één zijn.
  11. sla de oefening op door te klikken op Oefening opslaan(rechtsboven)
  12. om de oefening weer te openen en te wijzigen, klik je op het potloodje rechts bovenin.
  13. Image 62
Trainingen Oefeningen