Mijn THF

In Mijn THF vind je de trainingen die je hebt ingeland voor de aankomende week. Deze trainingen zijn gemaakt op basis van de periodisering. Per leeftijdscategorie zijn de trainingen weergegeven.

Links boven is de Periode te zien en de trainingsweek.

Image 63

Bekijk

Rechts boven in is een button om naar het overzicht van de periodisering te gaan.

Image 64

Email

Rechts bovenin is een button om naar de mailfunctie te gaan. Via deze button kun je alle trainers (gebruikers) mailen. In het overzicht kunt je per gebruiker, per leeftijdscategorie de ingeplande trainingen mailen. Let op deze functie is alleen beschikbaar als beheerder/ trainerscoördinator.

Vink aan welke groep een email dient te ontvangen of vink aan welke trainer een email dient te ontvangen. Geef aan welke leeftijdcategorieën er in de mail moeten worden toegevoegd. In het tekstveld " Extra bericht" kun je meer informatie toevoegen aan de mail.

Image 65

Leeftijden

Rechts bovenin is een button om naar de leeftijden te gaan. Via deze button kom je in je gebruikersprofiel waar je kunt aangeven welke leeftijdscategorie je zichtbaar wilt hebben in Mijn

THF.

Image 66

Zichtbaarheid

Via deze button schakelt u de zichtbaarheid uit in Mijn THF voor de desbetreffende periodisering. Wil je de zichtbaarheid weer terug hebben in Mijn THF. Klik dan op periodiseringen (links) en op het hartje aan de rechterzijde.

Image 67

My THF

Is this article helpful for you?